Meer impact maken met jouw team?

Investeer in de groei van jouw functioneel beheerders waardoor ze meer regie, resultaten en werkplezier gaan ervaren

Zijn de beheerders in jouw team meer bezig met brandjes blussen dan met waarde toevoegen op de lange termijn?

De praktijk...

Organisaties worden steeds afhankelijker van software en door de snelle ontwikkelingen is het juíst nodig om proactief te beheren in plaats van reactief. 

Dit vraagt om andere vaardigheden dan het traditionele functioneel beheer. Beheerders moeten namelijk de verbinding leggen tussen gebruiker en applicatie en de behoeftes in kaart brengen om de software zo goed mogelijk te laten aansluiten. 


Maar uit ervaring weten wij dat veel beheerders tegen dezelfde problemen aan lopen. Er is vaak een hoge werkdruk, ze missen een goede balans in alle activiteiten en taken die de hele dag door op ze afvliegen en ze zijn meer bezig met brandjes blussen dan dat ze écht de tijd hebben om in te spelen op de behoeften in de organisatie. Je merkt dat ze onvoldoende grip hebben in hun werkzaamheden, waardoor ze vaak overlopen met werk en niet díe waarde toevoegen die nodig is. 

Wat moet er gebeuren?

De functioneel beheerders in jouw team moeten in hun kracht komen te staan, zodat ze met meer regie en resultaat hun rol gaan uitvoeren.

Het punt is dat er vaak nog te veel nadruk wordt gelegd op de kennis van de applicatie. Er is tegenwoordig méér nodig om een goede inzet en gebruik van de sotware te bereiken. Als functioneel beheerder ben je een intermediair tussen gebruiker en IT en het samenbrengen van deze twee disciplines is de sleutel tot succes. Als er teveel focus ligt op de software leren de beheerders wel wat  ze moeten beheren, maar niet hoe!


Daarom hebben wij een unieke methode ontwikkeld waarbij persoonlijke vaardigheden en vakinhoud samenkomen. Een methode waarmee de beheerders groeien als individu en als team, waarmee ze in hun kracht komen te staan en  klaar zijn voor de toekomst!

Hoe helpen wij jouw team verder?

Succesvol Beheren voor teams

Middels deze opleiding krijgen functioneel beheerders precies díe kennis en tools die zij nodig hebben om een goede basis te ontwikkelen zodat zij als verbinder tussen IT en organisatie écht waarde kunnen toevoegen.


Functioneel beheerders leren hoe ze:

  • Proactief hun rol invulling kunnen geven
  • Met structuur hun rol uitoefenen en dit samen met hun team effectief kunnen inzetten
  • Zich persoonlijk én als team op een juiste manier kunnen profileren
  • Zichtbaar worden op de juiste manier en op juiste waarde worden geschat
  • Effectief samenwerken met hun stakeholders en met elkaar
  • Hun grenzen bewaken, makkelijker nee zeggen en verwachtingen managen
  • Een betere balans vinden tussen ad-hoc en lange termijn werkzaamheden

Ze leren hoe ze meer regie, resultaten én werkplezier bereiken.

Deelnemer

Functioneel beheerder - HR Applicatie

"Dit traject heeft de samenwerking met mijn team vorm gegeven"

“Deze opleiding heeft richting gegeven in wat ik eigenlijk moet doen in mijn rol. Ik heb meer inzicht gekregen, weet wat bij mij hoort en heb structuur. Het heeft de samenwerking met mijn team vorm gegeven. Zonder deze training waren we niet al op dit punt” 

Wat is het?

Met het traject Succesvol Beheren voor teams leren beheerders meer regie te pakken over hun rol, meer resultaat te behalen voor de organisatie én meer plezier halen uit hun werkdagen. Niet alleen individueel, maar ook samen! Plan een kennismaking in om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw team.

Hoe werkt het?

De deelnemers krijgen direct toegang tot hun persoonlijke online leeromgeving, opdrachten direct toepasbaar in de praktijk, 1 op 1 begeleiding van de trainers én teamsessies. Onbeperkt en onbepaalde tijd tot het materiaal. Deze unieke methode zorgt voor een persoonlijke groei en groei met het team!

Waarom Succesvol Beheren?

Geen enkel ander programma of opleiding kijkt naar wat er écht speelt in de dagelijkse praktijk bij beheerders. Succesvol Beheren wel. Dáár zit namelijk de groei. Geen quick fix of snelle oplossing, maar juist een duurzaam resultaat voor jouw team én je organisatie!

Deze teams gingen je al voor!

Heineken

Humankind - kinderopvang

NxtMed Support

Het programma

Het opleidingsprogramma Succesvol Beheren is een combinatie van een training met persoonlijke begeleiding. Dit betekent dat de deelnemer direct toegang krijgt tot een persoonlijke online leeromgeving waarin de 6 modules met  30+ video trainingen en opdrachten staan. De opdrachten  zijn direct toepasbaar op hun eigen praktijk, wat ervoor zorgt dat ze stappen gaan maken die voor hen belangrijk zijn. De online training kunnen ze op eigen tempo zelfstandig volgen. Daarnaast krijgen ze toegang tot de exclusieve community met beheerders die ook deelnemen aan het programma.  

Begeleiding

Naast het programma krijgen ze persoonlijke begeleiding van Jill of Iris in de vorm van online 1 op 1 sessies. 

In deze sessies gaan we samen dieper in op hun specifieke situatie en uitdagingen en geven we concrete acties zodat ze nog meer stappen gaan maken.

Zo zorgen we er samen voor dat de beheerder de transformatie gaat doormaken die zij voor ogen hebben en in hun kracht komen te staan.

Ze gaan groeien in hun rol, waardoor ze met regie meer waarde kunnen bieden, impact kunnen maken én bovenal meer werkplezier gaan ervaren!

Teamsessies

Naast het programma en de persoonlijke begeleiding faciliteren wij 3 teamsessies

Kickoff

Hierin nemen we het team mee in wat ze te wachten staat en bepalen we de belangrijkste uitdagingen

Zichtbaarheid

We gaan dieper in op de diverse samenwerkingen en nemen specifieke thema's mee die spelen binnen het team

Structuur

We kijken waar de uitdagingen liggen op het gebied van productiviteit en kijken naar de toekomst.

"De onderwerpen die aan bod komen zijn precies de onderwerpen waar je als beheerder tegenaan loopt. Herkenbaar, maar ook direct toepasbaar in de praktijk!"

Hoe zijn de modules opgebouwd?

Functioneel beheerder

Module 1: Onze visie

1.1 Jouw startpunt

1.2 Jouw praktijk als beheerder

1.3 De Succesvol Beheerder

1.4 Waar sta je nu?

1.5 Jouw doel en focuspunten

Functioneel beheerder

Module 2: Mindset

2.1 Waarom een module over mindset?

2.2 De juiste mindset aanspreken

2.3 Jouw praktijk in

2.4 Van gedachte naar gedrag

2.5 Jouw eigen invloed

Functioneel beheerder

Module 3: De afstand verkleinen

3.1 Jij als verbinder

3.2 Jouw boodschap

3.3 Jouw klant

3.4 Jouw stakeholders

3.5 Jezelf zichtbaar maken

Functioneel beheerder

Module 4: Orde in de chaos scheppen

4.1 Introductie

4.2 De verwachtingen in kaart brengen

4.3 Terug naar de essentie

4.4 Jouw doel bepalen

Functioneel beheerder

Module 5: Structuur, rust en productieve flow

5.1 Plannen maar!

5.2 Structuur aanbrengen

5.3 Rust creëren

5.4Jouw productieve flow

Functioneel beheerder

Module 6: Jij in control

6.1 Proactief handelen

6.2 Nee zeggen

6.3 Omgaan met afleidingen

6.4 Nieuwe gewoontes aanleren

6.5 De kracht van consequent en consistent zijn

6.6 Weerstand

6.7 Managen van de verwachtingen

De kracht van dit traject zit in de unieke combinatie van theorie, praktijk, persoonlijke begeleiding én teamsessies.

Wij zijn de enige die persoonlijke groei combineren met het vakgebied functioneel beheer. Geen quick-fix, maar verandering op de lange termijn.

Meer informatie over de mogelijkheden voor jouw team?

Wie zijn wij?

Wij zijn al meer dan 15 jaar werkzaam in de IT branche en hebben een passie voor Functioneel Beheer ontwikkeld. Vanuit diverse rollen hebben we intensief samengewerkt met functioneel beheerders uit diverse branches. Middels implementatie en optimalisatie trajecten, het opleiden van functioneel beheerders en natuurlijk de uitvoering van het vak zelf. We hebben nauw in contact gestaan met enorm veel functioneel beheerders en weten dus precies wat er speelt in dit vakgebied. 


Inmiddels inspireren we dagelijks duizenden functioneel beheerders via Linkedin, onze webinars en onze trainingen. We hebben al meer dan 1200 functioneel beheerders geholpen om meer regie, resultaat en werkplezier in hun rol te bereiken.


Onze missie: beheerders volledig in hun kracht zetten waarbij ze optimale resultaten voor zichzelf en hun organisatie behalen!

Niet blij? 100% geld terug!

Succesvol Beheren is een uniek programma gericht op de praktijk van de beheerder. Wij hebben nog geen enkele deelnemer gehad die er niet minimaal drie ontzettend waardevolle tips uit heeft gehaald en we zijn er dan ook van overtuigd dat jij, indien je de videotrainingen en opdrachten aandachtig volgt, je absoluut meer regie, meer resultaat en meer werkplezier gaat ervaren! Daarom durven wij je ook vol vertrouwen te beloven dat als je tóch niets aan het programma blijkt te hebben, jij je geld terug krijgt. Stuur ons hiervoor een mail binnen 14 dagen nadat je de cursus hebt gekocht.  Maar we zijn ervan overtuigd dat je het super gaat vinden ;)