Ook groeien in jouw rol als beheerder?

Meer regie, rust en focus in jouw rol!

Ben je té vaak bezig met brandjes blussen, vind je het moeilijk om 'nee' te zeggen en lijkt de werkdruk elke dag alleen maar hoger te worden?

Je bent niet de enige...

Uit ervaring weten wij dat elke beheerder tegen dezelfde problemen aan loopt. Er is vaak een hoge werkdruk, je bent op zoek naar een goede balans in alle activiteiten en taken die de hele dag door op je afvliegen en je betrapt jezelf er regelmatig op dat je soms meer bezig bent met brandjes blussen dan dat je tijd hebt om écht de verbinding te leggen tussen de software en de mensen in de organisatie. Je wordt bij beslissingen en projecten niet op tijd betrokken en het lijkt soms of je collega's totaal niet begrijpen wat je nu eigenlijk doet. En daarbij kun je het zelf ook moeilijk vinden om nee te zeggen, je grenzen te bewaken, prioriteiten te stellen en neem je geregeld teveel hooi op je vork.


Dit kan enorm veel frustratie en onmacht opwekken en het maakt je soms onzeker. Je bent namelijk heel goed in je vak, maar soms lijkt het er gewoon niet helemaal uit te komen!

En dáár gaat het mis!

Organisaties beschouwen software als de heilige graal en ze trekken dan ook alles uit de kast om te zorgen dat jij de software kunt verbeteren, dat je nóg sneller functionaliteiten oplevert en ze investeren in methodes en frameworks zodat je meer grip of inzicht krijgt in processen en noem maar op. En dáár gaat het mis! Je leert heel goed wát je moet beheren, maar niemand leert je vervolgens hóé je dat het beste kunt doen. 


Al die methodes, tools en die software lossen niet op waar jij op dagelijkse basis tegenaan loopt. Als jij namelijk nog steeds niet weet hoe  je om moet gaan met die continue stroom aan activiteiten die dagelijks op je afvliegt, als jij nog steeds niet weet hoe je 'nee' zegt en je grenzen bewaakt en als jij nog steeds niet op tijd betrokken wordt bij beslissingen en projecten, dan kun je nog zo goed zijn in de software die je beheert, maar het resultaat zal altijd 'mwoah' zijn en je zal nog steeds die werkdruk, frustratie en onmacht ervaren.

We moeten de shift maken van een focus op software naar een focus op jou als beheerder!

Van Reactief naar Proactief beheer!

Met het traject 'van Reactief naar Proactief beheer' leer jij in zes modules hoe je meer regie, rust gaat ervaren en focus in jouw rol gaat bereiken.

Door het traject leer jij hoe je: 

  • Vol zelfvertrouwen en in control jouw passie uitoefent
  • Niet alleen  brandjes blust, maar juist écht de verbinding legt tussen software en gebruikers
  • Regie en controle kunt krijgen én behouden over je werkzaamheden
  • Elke dag werkt vanuit een aanvalsplan en er zo voor zorgt dat je veel slimmer met je tijd om gaat
  • Effectief zichtbaar bent en op de juiste waarde wordt geschat
  • De juiste stakeholders om je heen verzamelt én effectief samenwerkt
  • Beter betrokken wordt in de organisatie
  • Beter je grenzen bewaakt, makkelijker nee zegt en duidelijkheid creëert
  • Met de juiste mindset meer waarde levert voor jezelf én de organisatie!
  • Dát en nog veel meer!

Wat is het?

Met het traject ' van reactief naar proactief beheer'  leer jij meer regie pakken over je rol, ervaar je meer rust en kom je met focus je werkdagen door. Je voegt zo meer waarde toe op de lange termijn. Plan een kennismaking in en start vandaag nog met groeien!

Hoe werkt het?

Per maand kun je instromen als er plekken zijn. Je krijgt direct toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving. Volledig op je eigen tempo kun je de 30+ videotrainingen en bijbehorende (praktijk) opdrachten volgen. Je hebt onbeperkt en voor onbepaalde tijd toegang!

Waarom dit traject?

Geen enkel ander programma of opleiding kijkt naar wat er écht speelt in de dagelijkse praktijk bij beheerders. Dit traject doet dat wel. Dáár zit namelijk jouw groei. Geen quick fix of snelle oplossing, maar juist een duurzaam resultaat voor jou én je organisatie!

Ook meer regie, rust en focus?

En van reactief naar proactief beheer binnen jouw afdeling?

Hoe ziet het traject eruit?

Laat Functioneel Beheer(ders) groeien!

Onboarding

Als je start met het traject vul je een vragenlijst in, zodat je direct getriggerd wordt op waar je nu staat en waar je in wil groeien. Op deze manier kunnen we direct goed van start!
Laat Functioneel Beheer(ders) groeien!

Kick-off

We starten met een kickoff samen met jouw team, of indien je 'alleen' deelneemt met mede-beheerders (maximaal 5). We nemen door wat je te wachten staat, maken kennis met elkaar en zorgen voor een gemotiveerde start!

Laat Functioneel Beheer(ders) groeien!

Start met het online programma

Na de kick-off kun je direct van start met de lessen in het online programma. Deze lessen nemen je gestructureerd mee in jouw groei. Je maakt opdrachten direct toepasbaar in jouw praktijk en wordt meegenomen in diverse thema's die van belang zijn om ervoor te zorgen dat jij meer regie, rust en focus gaat bereiken en proactief gaat beheren!

Laat Functioneel Beheer(ders) groeien!

6 keer 1 op sessies (45 minuten)

Tijdens de 3 maanden heb je 6 keer een 1 op 1 sessie van maximaal 45 minuten. In deze sessies bespreken we de opdrachten, gaan we dieper in op jouw situatie en vertalen we alles wat je leert naar jouw uitdagingen. Op deze manier haal je het optimale uit het traject!
Laat Functioneel Beheer(ders) groeien!

2 teamsessies

We plannen tijdens de 3 maanden 2 teamsessies waarin we de samenwerking met het team naar grotere hoogte gaan brengen. Denk aan een efficiënte samenwerking en hoe jullie elkaar in jullie kracht kunnen zetten. In het geval je niet met je eigen team in een groep zit staan de sessies in het teken van leren van elkaar!

Laat Functioneel Beheer(ders) groeien!

Voortgangsessies met leidinggevende

Er zijn 3 voortgangssessies met de leidinggevende om zo jouw groei extra te versterken. 

"De opbouw van dit traject is onderscheidend en zorgt voor resultaat op lange termijn. Het is compleet, de toepassing, de duur en de caoching. Een dikke 10!" - Emile Aleman (Levoplant)

Het online programma

Het traject is een combinatie van een training in combinatie met persoonlijke begeleiding. Dit betekent dat jij direct toegang krijgt tot een persoonlijke online leeromgeving waarin je de 6 modules met 30+ video trainingen en opdrachten gaat vinden. De opdrachten  zijn direct toepasbaar op jouw eigen praktijk, wat ervoor zorgt dat jij stappen gaat maken die voor jou belangrijk zijn. De online training kun je op je eigen tempo zelfstandig volgen, met een duidelijke structuur die we bij de start bepalen. Daarnaast krijg je toegang tot de community met beheerders die, net als jij, deelnemen aan het programma.  volg de lessen, maak de opdrachten en vergeet niet je successen te delen in de community! Zien we je daar?

Jouw persoonlijke coach

Naast het programma krijg je 3 maanden lang persoonlijke begeleiding!  Elke twee weken hebben we een 1-op-1 sessie waarin we samen met jou aan de slag gaan.

Geen enkele situatie is tenslotte hetzelfde en daarom gaan we samen kijken naar jouw specifieke uitdagingen. Wat speelt er, waar loop jij tegenaan en welke concrete acties kunnen we nemen, zodat jij in je kracht komt te staan als beheerder.

Samen zorgen we voor een  duidelijk stappenplan en werken we toe naar een resultaat zodat jij steeds meer in control bent, meer waarde biedt in de organisatie én bovenal meer werkplezier ervaart!

Deze klanten gingen je al voor!

Rabobank

St. Antonius Ziekenhuizen

Humankind Kinderopvang

Sint Maartenskliniek

Hoe zijn de modules opgebouwd?

Functioneel beheerder

Module 1: Jouw groei

1.1 Wat is Succesvol Beheren

1.2 Jouw praktijk

1.3 Waar sta je nu?

1.4 Jouw focuspunten

Functioneel beheerder

Module 2: Mindset

2.1 Waarom een module over mindset?

2.2 De juiste mindset aanspreken

2.3 Jouw praktijk in

2.4 Van gedachte naar gedrag

2.5 Jouw eigen invloed

Functioneel beheerder

Module 3: De afstand verkleinen

3.1 Jij als verbinder

3.2 Jouw boodschap

3.3 Jouw klant

3.4 Jouw stakeholders

3.5 Jezelf zichtbaar maken

Functioneel beheerder

Module 4: Orde in de chaos scheppen

4.1 Introductie

4.2 De verwachtingen in kaart brengen

4.3 Terug naar de essentie

4.4 Jouw doel bepalen

Functioneel beheerder

Module 5: Structuur, rust en productieve flow

5.1 Plannen maar!

5.2 Structuur aanbrengen

5.3 Rust creëren

5.4Jouw productieve flow

Functioneel beheerder

Module 6: Jij in control

6.1 Proactief handelen

6.2 Nee zeggen

6.3 Omgaan met afleidingen

6.4 Nieuwe gewoontes aanleren

6.5 De kracht van consequent en consistent zijn

6.6 Weerstand

6.7 Managen van de verwachtingen

"Jullie tips zijn goud waard! Heel hartelijk bedankt. Fijn dat jullie deze adviezen geven. Broodnodig!"

Wie zijn wij?

Wij zijn Jill van Dreumel en Iris Fransen en wij helpen jou als beheerder groeien in regie, resultaat en werkplezier. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied en hebben 250+ projecten gedraaid op het gebied van implementaties, optimalisaties, conversies, opleiden en begeleiden van beheerders, tendertrajecten, opzetten van beheerafdelingen en nog veel meer.


Elke week inspireren wij duizenden mensen op social media, zijn we sprekers voor (consultancy) organisaties en helpen wij als sparringspartner organisaties graag verder in hoe zij hun beheerafdeling het beste invulling kunnen geven. 


Onze missie: beheerders volledig in hun kracht zetten waarbij ze optimale resultaten voor zichzelf en hun organisatie behalen!

Waar wacht je nog op? Leer hoe óók jij in control kunt zijn!

Twijfel je of heb je een vraag?

We snappen het als jij (of je leidinggevende) nog vragen hebt of als je gewoon zeker wil weten dat dit programma écht bij je past. Via de link hieronder kun je direct een call met ons inplannen, zodat we al jouw vragen over het programma kunnen beantwoorden. Dit gesprek is geheel kosteloos én vrijblijvend. We spreken je snel!

Niet blij? 100% geld terug!

Succesvol Beheren is een uniek programma gericht op de praktijk van de beheerder. Wij hebben nog geen enkele deelnemer gehad die er niet minimaal drie ontzettend waardevolle tips uit heeft gehaald en we zijn er dan ook van overtuigd dat jij, indien je de videotrainingen en opdrachten aandachtig volgt, je absoluut meer regie, meer resultaat en meer werkplezier gaat ervaren! Daarom durven wij je ook vol vertrouwen te beloven dat als je tóch niets aan het programma blijkt te hebben, jij je geld terug krijgt. Stuur ons hiervoor een mail binnen 14 dagen nadat je de cursus hebt gekocht.  Maar we zijn ervan overtuigd dat je het super gaat vinden ;)