Over ons

Onze missie: verbinders tussen IT en organisatie in hun kracht zetten!

Wij zijn Jill van Dreumel en Iris Fransen en wij zijn de oprichters van BEHEROES! Met BEHEROES helpen wij mensen die de verbinding leggen tussen IT en de organisatie groeien in regie, resultaat en werkplezier. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied, vanuit zowel de hoek van consultancy, projectmanagement als beheer. We hebben meer dan 250 projecten gedraaid, denk aan implementaties, optimalisaties, het opleiden van beheerders, advies gegeven bij aanbestedingen en tendertrajecten uitgevoerd, we hebben beheer afdelingen opgezet en nog veel meer. Wij weten dus als geen ander wat er speelt bij beheerders, de teams en de stakeholders eromheen.


Jill is als persoon enorm energiek en enthousiast, ze is bijzonder intelligent en weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen. Ze heeft altijd het beste voor met haar klanten, probeert iedereen het beste uit zichzelf te laten halen en is een enorme inspiratiebron. Iris is ontzettend georganiseerd, krachtig en weet voor de moeilijkste vraagstukken direct een makkelijke oplossing te verzinnen. Met haar nuchtere aanpak en haar ijzersterke intuïtie helpt zij haar klanten effectief groeien en het gewenste resultaat bereiken.


Uit ervaring wéten wij dat beheerders veel meer resultaat en plezier kunnen bereiken als ze maar de juiste inzichten, handvaten en tools aangereikt krijgen en alléén in combinatie met de juiste begeleiding! Precies daarom hebben wij BEHEROES opgezet. Om zo beheerders te kunnen helpen met de uitdagingen waar zij op dagelijkse basis tegenaan lopen, om ze te inspireren meer uit zichzelf te halen en meer op zichzelf te durven vertrouwen en om ze soms ook een spiegel voor te houden zodat ze écht kunnen groeien. Want wij zijn ervan overtuigd dat er een gouden toekomst ligt voor beheerders, nu moet deze alleen nog op de juiste manier ingekleurd gaan worden!

"Ik raak geïnspireerd door je verhalen!"